klänningen har kommit!

Nu har min klänning kommit som jag hade beställt och jag blev riktigt nöjd faktiskt!


tycks?:D

färga patricias hår!

idag kom jag i min klass till skolan kl 08.30 så hade vi mentortid till kl 09.15 sedan efter det hade vi hål fram till 12.00 så under den tiden passade vi på att färga patricias hår blåsvart. blev riktigt nice faktiskt!


Hon är riktigt sexig tycker jag!

skyltsöndag!

Idag var jag på barks från kl halv 2 till kl halv 6 eftersom jag skulle jobba i caffét där medans det var öppethus sedan blev det att gå och se raketer med någorá underbara vänner. Jo juste jag vann en tavla på lotteri oxå.



mitt utseende idag!


tavlan jag vann :D


PANG!!! :D <3333

min dag!

idag har jag haft otrorligt roligt med din underbara olivia. Vi gick en lång promenad med evlis så när vi hade gått en bra bit kom vi på att vi skulle/ville åka pulka idag så vi gick hem till henne så tog hon på sej täckbyxor och sånt sen gick vi hem till mej å hämna pulkor, så klädde jag på mej sen gick vi till pulka backen och var där ett tag så efter det åt vi mat så försökte jag lära henne photoshop. men aja det var min dag än så länge.


söt olivia<3

mej idag! ^^

Såhär blev sminket idag, enkelt och lättsamt. =)




min helg!

min helg har varit helt underbar hade jätte roligt i fredags med mamma, denise, janne och gunilla<3 nu kommer massa mysiga bilder från igår <3


eld<3


sötnosen<3


ruff elvis son <3

JULSHOW!

Nu har jag gjort klart planschen som vi ska ha till julkonserten som vi musikal 1or ska ha sen 6/12.
hur tycker ni att den blev?


halsduk!

jag vill bara säga att jag har världens snyggaste halsduk! kolla? :D


ny klänning!

Nu har jag beställt en ny klänning som jag ska ha på julafton, vet att det brukar vara rött på jul men för mej blir det lila i år. Kan ni förstå hur kort tid det är kvar till jul eller? haha jag är lika uppspelt som varje år. Men men nog om det här är klänningen!


                         vad tycks? :D

ny taklampa!

jag har fått en ny taklampa av mamma och den ger faktiskt mycket bättre ljus än den förra ( dom tur är ) och iaf jag tycket att den är riktigt snygg oxå. vad tycker ni?


bild 1


bild 2

teaterläger!

i helgen har jag varit på teaterläger med grymt sköna människor! hade jätteroligt både lördag och söndag men det jag gillade mest var nog att lära sej teater smink och att göra fejk sår. här kommer några bilder! :D


folk<3


mitt teatersmink!


fejk sår!


fejk blod!


skor!

jag måste bara visa ett par sjukt coola skor jag hittat! eller ja det är många skor :P

look here babes!