mys!

imorgon kanske jag kommer vara lite osocial eftersom jag, nattiz, pattliza och syrrann ska hem till syrrann och mysa så ska vi alla sova hos henne. men kommer upp bilder på det antingen imorgon eller på tisdag. ha en underbar kväll nu för jag är värligt trött och ska sova nu. puss sov gott<3


syrrann, nattis, pattliza och jah ;) ( yvonne är översuddad eftersom hon inte ska dit )

dagens mat!

Idag blev det att åka på frasses och äta, gud vad mätt jag blev! ett 90 skrovmål och åt inte ens upp allt. hade ungefär hälften av alla strips kvar. 

 
känns som om jag åt minst såhär
MYCKET!


dagsplaner?

Nu är jag nyvaken och kl är 9.50, just nu ser jag på barnkanalen (artur). Jag har inga direkta dagsplaner förutom att väcka mamman vid 13.00 eftersom hon har jobbat natt sedan så ska jag gå ut i skogen med elvis och duscha honom för han är riktigt smuttsig just nu. så tror funderar jag på att ge mamma frukost på sängen eftersom hon ställer upp så mycket för mej. jag har inge aning om vad jag ska äta idag med antar att det blir någonting gott i allafall. men vi får höras lite senare för nu ska jag se vidare på tv. pusspuss från en trött cissi


dagens sötnos!

detta blir dagens sötnos eftersom den är så sjukt söt i sin grodmössa!


skosaker!

som ni kanske vet så är skor det bästa jag vet! därför skulle kanske dessa saker passa mej eller vad tror ni?


en skobild?:D


en skotelefon?:D


en skomuffins?:D


och skoörhängen?:D


min dag.

idag vaknade jag vid 6 när mamma kom hem av att eliv gnällde hur mycket som hellst så kom mamma och hämta in han till sej så somnade jag om så vaknade jag vid halv 10 och gick ut med elvis så gick vi in igen å somnade om till ungefär kl 1. sedan så åkte jag och mamma och handlade lite mat så gick vi en promenad med elvis å efter det gjorde vi köttfärssås och makaroner och åt. efter det har jag endast tagit det lungt och bestämt vad jag ska klä ut med till på fredag men det tänker jag inte avslöja nu så ni får antingen kolla på fredag eller lördag för vet inte när det kommer in bilder. Nu sitter jag och talar med simon igen och ser på dansfeber. ( hör hit upp hur mamma sitter nere å skrattar. så mysigt!!


dansfebers juryn för er som inte sett det.

Murmeldjur för simons skull!

Endast för att simon älskar sina murmeldjur och tjatade om att jag skulle ladda upp en bild på ett murmeldjur som dagens sötnos så laddar jag upp en nu eftersom jag inte är säker på om den plattsar helt och hållet i dagens sötnos spalten! haha Simon här kommer ditt murmeldjur. Le och var glad!


Dagens sötnos!

Detta blir dagens sötnos för att den.. ja bara för den är så sjukt söt!!


dagens vän!

Detta är dagens vänner för dom ser så fridfulla och mysiga ut!
OCH DOM VAR GRYMT SÖTA!


Ny tröja/tunika

Idag när jag var ute och gick på stan med patricia och syrrann så såg jag ett stånd där dom sålde kläder och jag skulle bara dit så hittade jag en tröja/tunika som jag bara skulle ha så jag gick för att ta ut pengar och när jag kommer tillbaka så står det en annan och kollar på tröjan som JAG skulle köpa! Hon kollade och funderade väldigt länge så fick hon gå in i någon sak som dom hade fixat å prova den så när hom kom tillbaka så hängde hon tillbaka den för hon skulle bara gå och ta ut pengar så skulle hon komma tillbaka och köpa den så direkt när hon går så ställer sej en turk ( inget illa menat mot dom ) och kollar på den så säger jag bara till henne " ursäkta men jag ska köpa den där. " så tar jag den framför näsan på henne å köper den! haha jag är så ond!


tröjan/tunikan! älskade den!


jag och tröjan/tunikan!

hairspray

Nu ligger jag i sängen och ser på hairspray ( en av mina favouritfilmer ) så talar jag i telefon med simon och funderar på vad man kan hitta på en kväll som denna eftersom Olivia drog till Krille för ett tag sedan men jag funderar på att bara vara hemma ikväll, se film och mysa med Elvis eftersom jag har rätt ont i foten efter jag ramlade så är jag lite små trött. Mamma jobbar natt i natt så blir ensam hemma från kl 10 till kl 6 i morgon bitti, men i och försej så blir det ju så ett par dagar nu framöver.


simon min talarkompis ;P


min favouritfilm<3


dagens mat!

Idag blev det att jag åt pannkaka med mamma och olivia så självklart blev det rosa grädde för det är ju mej vi pratar om. hiihii nä men blev faktiskt rätt så nöjd med det! så är ju självklart mammas pannkakor godast i Sverige.


grädden ovispad.


skålen får grädden att se lila ut.

 
själva maten.

dagens sötnos!

se så söt och tjock pingvin! kramkram på den!


skoldag!

Just nu sitter jag i skolan och har datakundskap sedan blir det att äta lite stuvade makaroner och korv som jag verkligen inte är sugen på.. ikväll vet jag inte riktigt vad som händer men blir säkert något intressant i allafall. men vi hörs like senare ska äta lite nu. puss puss så länge!