Härnösand nu kommer jag!

Nu ska jag åka till Härnösand om ungefär en timma för att åka och spela in en låt i studion sedan blir det att sova där inatt så kommer nog inte vara så social här ikväll.. Kommer kanske blogga men kommer nog inte så mycket bild men isf kommer dom upp på söndag. Innan jag åker ska jag damsuga och sådant så det ser lite bättre ut här hemma :)


Nu drar jag och gör Härnösand osäkert! ^^


mamma<3

Jag vill bara säga att du är inte bara min mamma du är även min bästa vän! Jag kan prata med dej om precis allting och jag tycker synd om dom som inte har lika bra relation till sin mamma som jag har. Utan dej skulle inte jag vara någonting och jag skulle inte klara av något! Jag kan inte tänka mej ett liv utan dej men tyvärr så kommer ju den tiden tillslut också, nä nu ska vi fokusera på nuet och älska våra nära och kära! <3



snö nej tack! sommar ja tack!

När nästan all snö försvunnit så börjar det snöa och det blir vitt på hela backen igen. Jag verkar aldrig få sommar, det är tur att jag och mamma åter till greklad snart iaf! :)<3

vad skulle vara din dröm?

Om du skulle få bestämma vad du vill drömma varje natt så vad skulle du då drömma? Eller skulle du ens drömma? Jag tror nog att jag skulle drömma något i stil med att jag bodde i ett land gjort av glass så var jag förälskad och han älskade mej med så hade vi det helt underbart tillsammas i vårt glassland. enligt mej är det den perfekta drömmen.. vad vore den perfekta enligt dej? :)



Trollkaren från oz!

Tänkte att ni kanske vill se ett klipp ur musikalen som vi på Estet Musikal gjorde i janiari som jag pratat om en hel del. Detta är en ac scenerna men tyvärr hittar jag inget från vår teater hittar bara sång.. :/ Men det får duga för er! :)

häxa. Karro F
Dorety. Carro N
Lejon. Anna M
Plåtis. Marre O
Fågelskrämma. Johanna

kråkor. Jag, Nattis och Yvonne


Rösta!

Nu är det så att jag tycker att ni ska rösta på min vän johannas band så dom kan vinna att spela en hel kväll på liseberg! Hennes barn heter Revival så rösta på dom nu! Och våga bara rösta på någon annan ;)

http://www.svedans.org/danstavling/

sovasova sängsäng

Jag är sjukt trött så nu blir det att krypa ner i sängen och se om jag somnar, gör jag inte det så får jag väll lägga mej och se på tv eller så ;P haha 

puss sötisar! sov gott sen ni oxå <3

Min dag + flyttad sång och ingen plåtning

Då var jag hemma nu efter en jobbig dag i skolan och sedan på Barks med massa plugg, så idag fick jag meda att modellfotograferingen imorgon var inställd så lite småless över det men finns inget att göra åt. 

Jag har iallafall flyttat min sånginspelning från måndag till lördag så slipper jag åka hem från Härnösand på söndag och åka tillbaka på Måndag igen :P 


Dagens kläder! :)


god morgon

Hej hopp tänkte blogga lite innan jag går till skolan^^

Det är as fint väder ute förutom att det blåser men det är väll sånt man får leva med. Efter skolan idag kommer jag stanna i stan och plugga som ett cp för har en sak som ska lämnas in i morgon som jag totalt glömt bort...

Aja nu måste jag dra till skolan, pusspuss alla sötisar ha en underbar dag <3

piano!!

Nu har jag suttit och spela piano å sjungit i ungefär en halvtimma så nu är jag död eller ja, det har jag varit hela dagen.. Hoppas jag inte är påväg att bli sjuk bara, har sjukt mycket planerat nu för helgen..

se och njut :P

Tänkte att jag kanske ska bjuda lite på mej själv och visa hur rådamp jag faktiskt kan ha, det där spelade in på en gympalektion i 9an och som ni ser så gjorde jag och Mary ( som filmade ) inte så mycket under dom lektionerna, inte under den i alla fall. haha 


( inget av detta var serrisöt xD )


så sant som det är sagt!

Jag : Varför ska man gå till kyrkan när man inte är kristen? 
Erik : Jadu, varför ska man fira julafton när man inte tror på tomten?

Jag satt innan det och berätta att jag älskade julafton :P haha
Blev lite pinsamt för han har ju helt och håller rätt i det han säger.. '



hmmm..

Vad ska man göra idag egentligen..? Borde gå ut å sälja mumsmums men jag skulle behöva städa mitt rum men sa till mamma att jag kunde damsuga och städa badrummet om jag orka...

Det som gör allt så svårt är att jag orkar verkligen inte städa och det blåser as mycket så vill inte gå ut å sälja mumsmums heller... :/



svar!

Nu ska ni få svar på enda frågor från frågestunden och jag säger direkt att jag kommer inte svara på några sexfrågor eftersom jag vet att jag har i alla fall ett barn på 9 år som läser min blogg, sånt får ni fråga privat i stället :)


vem var din första kärlek?

min första kärlek heter Kim Thor :P


vad tycker du om att flickvänner/pojkvänner förbjuder att man ska få vara vän med en av motsatta kön?


jag tycker det är sjukt att om en tex. tjej inte ska få prata med sina killkompisar bara för att hon har en svartsjuk pojkvän som inte litar på henne. DUMPA HONOM! :P ( eller henne )


Hur kan du se något positivt i allt? Min pojkvän har tex vart otrogen.. vad är det för positivt i det?
Jag förstår att du har svårt att se något positivt i detta men tänk som så, du fick iallafall veta att han var en idiot och att du inte ska slösa din tid på honom mer?:)


Vilken är din favorit årstid och veckodag?:)


Jag tycker det är en svår fråga.. Jag älskar vintern för det är julafton + att man kan köra skoter men det är kallt och äckligt så tror nog jag får säga sommaren eftersom jag älskar värme så kan man bada ute och jag fyller år då :)
min favorit veckodag är nog.. tosdag tro det eller inte, då tänker jag alltid ja imorgon är det fredag! så vet man att det är nära till helgen och så :)

Auuuu :(

Blev inget bada med linda idag, vi kände att det blev för sent för att åka och bada så vi får ta det en annan dag. Annars har min dag varit perfekt! :D<3



mat +bubbla

idag ska jag åka till linda och äta med henne så ska vi åka och bubblan efter det :) jag bjuder på en dampbild idag

Fuck!

Varför är jag så dum och gör såhär varje gång allt i mitt liv äntligen blivit bra igen?!
Jag måste börja tänka på hur jag beter mej och behandlar folk..
Jag ångrar mej som fan och jag vet att jag gjorde fel men gjort är gjort..
Som jag sagt innan det finns något posetivt i allt..
Jag har lärt men något av detta och denna personen insåg hur jag är..
Tyvärr förlorade jag denna person helt och håller för evigt men sånt är livet..
Jag har lovat att aldrig mer skriva till dej, det kommer ta hårt men det behövdes nog..
Jag har dej inte på facebook, msn eller ditt nr kvar..
Jag ska hålla detta löftet.. Jag lovar!
Förlåt åter igen..

Byebye

Nu ska jag till sötislinda och ha vår nykväll, denna söndag blir det jordgubbar och glass, filmer, big brother och massa mycket mys!! :D<3

hejdå puss sov gott sen<3

love it! Rå diss till Justin Bäver :) haha


Linda!

Nu har jag varit ute å sålt mumsmums för att sötdja vår ungdomsgård. Måste försöka fixa skjuts till min bästa lillasyster Linda så ska vi ha myssöndag <3 :)

sommar!!

Godmorgon alla söta bloggläsare imorse när jag gick ut insåg jag att hade det varit juli nu så hade jag lätt åkt och bada för det är knallblå himmel och är 15 grader varmt ute. om det vore sommar skulle det vara typ 25 :)



glöm inte!

nu är jag hemma igen och ska strax sova men innan det så ska jag ställa om klockan :) det får ni inte glömma :P





stan!

Nu blir det att vänta på att Fredrik ska äta klart så ska jag åka till stan efter det så ska vi köra in mamma till mormor också. :)

Ha en underbar kväll så bloggar jag mer när jag kommer hem <3


nyduschad menmen ;)


shopping!!

Haft en as mysig dag med mamma i Birsta idag!, mycket skatt och nya kläder + skor såklart! Hade tänkte att ni kasnke ville se vad jag köpt så tagit kort på det ska ni få se :)

påväg till Birsta :)


NYA KLÄDER! :)

















+ en hemlig sak! :P

åter igen hemma

nu har jag äntligen kommit från matlagningskurser å allt sådant, nu blir det säng säng sova sova

imorgon blir det shopping :)

igga håret och sminket xD ( ofixat )


var stolta!

Ni alla där ute ska vara stolta över erat utseende mulliga som smala som vältränade, alla är lika vackra på sitt sätt! Döm aldrig en människa efter dens utseende det kan vara världens underbaraste person!

Jag dömde en gång en människa som såg ut att vara världens drygaste fjortis! ( Mary ) och där fick jag och jag får fortfarande höra det av henne men som ni säkert vet är hon nu en av mina bästa vänner, hade vi inte hamnat i samma klass hade vi aldrig blivit så tajta som nu, jag hade kanske fortfarande tyckt som jag gjorde? vad tror ni?


smal = fin


vältränad = fin


mullig = fin


ledig!

Idag är jag ledig så var vaken till ungefär 12 inatt för tänkte sova länge idag men tro ni inte att jag vaknar 6 första gången, sedan 7, 8, och till sist 9o. Då blev jag less och startade datorn.

Jag kommer åka in till skolan idag även fast jag är ledig för att skriva ut massa papper om att få ta teoriprovet ( körkort ) muntligt eftersom jag har lär och skrivsvårigheter, tänkte även sätta mej i någon datasal och plugga lite till provet :)


nyvaken ja, coola ja :)


teater!

Idag var vi på en teater med hela musikal och den var faktiskt as bra! :D
vet inte riktigt hur jag ska förklara att det handla om men ungefär att allt gick i ljusets hastighet och att du skulle ta vara på varje sekund av livet för du lär dej alltid något. :)

nya konsum!

Idag öppnade nya konsum i kramfors så nu är galerian på g oxå! Det var sjukt mycket folk och jag tror nog att det var ungefär 500 peroner inne i butiken samtidigt, det är grymt stort där inne kan jag lova! Man såg nästan alla gå runt med godig ( det var as billigt godis ) men nu är jag äntligen hemma och ska snart sova. Ser just nu någon film på tv 4film



Skor berättar vem du är!

Se på skorna vad det är för människa du har att göra med.
Skor är dina bästa vänner, dom skulle aldrig svika dej!
Älska dina skor och hellst med dom oxå! <3

fuck!

jag kan berätta att jag inte kommit in på bloggen idag men nu har jag äntligen kommit in här! :D

Idag var jag i skolan ( som vanligt ) sedan så drog jag på Barks och fick veta att jag skulle sälja massa mumsmums :P egentligen skulle jag ba sälja 13 st kartånger men sammantagt var det runt 2000 mumsmums vi alla ska sälja tillsammans :P ahha


alla mumsmums!!


det okända

just nu är det de okända på 7an och det är från bobaborg i sundsvall. där var jag på halloween förra året, sjukt läskigt :P



riskettan!

Kom idag till skolan och kom på att jag skulle göra riskettan för körkortet så var på det mellan 09.00 till 12.45 så slutade jag för dagen efter det. Just nu sitter jag och pluggar en låt för att visa upp den för min klass imorgon senare kanske jag ska träffa linus så ska jag nog sova tidigt ikväll:P



Få svar på era sjukaste, roligaste eller mest logiska frågor :)


okänslig!

jag har kommit fram till att jag är sjukt okänslig som person, jag skiter i det mesta och tar allt som det kommer. Händer det någonting dåligt tänker jag alltid " skit samma det finns något posetivt i detta också " för om man tänker på något dåligt som händer så finns det alltid något posetivt i det hela och livet går alltid vidare. 

Så tänk på det jag sagt om något hemskt har hänt i ditt liv. :)
mår ni dåligt å verkligen inte ser något posetivt i det så skriv gärna till mej så säger jag något posetivt i det :D<3



festen på fredag

Tänkte att jag skulle ladda upp några bilder från festen i Fredags :)




det får duga med 2 :P

festen igår.

Hej och godmorgon alla söta bloggläsare nu har jag nyss vaknat, jag kom hem vid halv 5 imorse efter en fest ungefär 5 mil härifrån. Stort tack till Tenho och niklas som körde hem mej :) Jag hade egentligen tänkt att blogga inatt när jag kom hem men jag somnade nästan dirket :P Men jag hade det rätt segt och tråk när i början men sedan vid kanske 12-01 så blev det helt okej faktiskt! ;D


Jens däcka så vi pyntade honom lite ;D


puss på mej av Elida :D  ( antes keps ;P )
Elcisa


nya skor!

Igår glömde jag att säga att jag köpt nya skor! Dom är jättebekväma och grymt snygga om ni frågar mej! ^^ 



stekarn!

Kom hem vid 4 inatt och hade så grymt roligt igår! ojojoj säger jag bara! Lite synd att jag inte fyllt 18 än för annars så hade jag följt med dom ut på krogen ikväll men får väll ta det till sommaren! ^^ Då kommer det bli fett med röj hos mej kan jag lova. haha 

Vaknade kl 10 imorse vilket jag aldrig trodde skulle hända så åkte jag och mamma in till stan och handla lite saker för ikväll :) Nu sitter jag ute i solen och steker så kommer Linda hit senare tydligen så får vi se vad som händer ikväll.

några tips på vad man kan göra? slutte uppskatta det:)



lite sliten kanske ;P


stekarn ;)  ( utanför bastun )


linda ( bästa lilla syster ) och jag<3


hemma igen

Nu är jag hemma och ska krypa ner i sängen.. 
puss sov gott <3

PARTY!

Nu kör vi hårt folket!! Jag kör brunt ikväll ;) 


( as suddig bild men lite stressad så det får duga ;P )

ofixad och sliten menmen ^^


så god!!

Jag var bara tvungen att köpa denna idag för burken var så grymt nice! Trodde ju såklart att den skulle smaka skit som alla andra "fina" drickor men tro det eller ej så var den jätte god! Den smakar melon och jag tipsar den verkligen till er alla som gillar att testa något nytt och gillar melon såklart! :)



fan oxå..

i morse så vaknade jag halv 7 och ville verkligen inte kliva upp för jag var jätte trött men tvinga mej verkligen upp ur sängen så kom jag till skolan halv 9 och inser att jag börjar 12.55 något less.. men ikväll blir det fest :Dtomt som fan här i kaffan..

sov gott

Nu blir det att krypa ner så man blir pigg igen någon gång, redan less på detta :P haha
Sov gott sötisar! <3

Feber..

Jag glömde säga att jag har feber och as ont i huvet oxå.. Hoppas det är bättre imorgon så jag kan fullfölja mina planer och så jag kan gå till skolan för jag vägrar sitta hemma och bara ruttna en hel dag, jätte tråkigt ju.. Sedan om jag har feber imorogn oxå så kommer jag inte kunna festa som jag hade tänkt.. Då kommer ju hela min helg bli förstörd..


Det är synd om mej just nu.. :(

show + bråk!

Min dag på skolan var as bra så när jag sluta gick jag upp till Marlins projektarbete ( en show ) så förberedde vi den och visade den upp kl 19.00, det gick jätte bra och jag är super nöjda över alla som var med och framträdde :) Så sätter jag med och åker bil med mathias, simon, Linda och Emelie så får mathias beter sedan så ser vi en riktig idiot vid namn Madda ( mer behöver ni inte veta ;P ) som börjar tjafsa som fan med mej, linda och Emelie! Blev ett stort tjohej mellan oss inne på Hemköp... Ojojoj säger jag bara vilka efterblivna människor det finns här i välrden!



Bild från genrepet innan föreställningen :D


skolan nura!

hej sötisar just nu ligger jag i sängen och ska strax kliva upp för att röra mej emot skolan. Ska troligen hämta upp emelie för att sen traska till bussen, efter skolan ska jag prata på malins show å sedan se på  den dessutom :P
vi får väll se när jag kommer hem ikväll men jag hoppas att det inte blir allt för sent..



Nelly!

Jag måste bara säga att jag älskar Nellys kläder och skor!!! Nu ska vi få lite tips av mej på kläder och skor som i alla fall jag tycket är värt att köpa! :)

börjar med kläder :P









nu skor :)




perkus + present! ^^

Min dag idag var varit as bra fram till ikväll! 2 bra vänner till mej (som är/var ) tillsammans gjorde slut ikväll för att han varit otregen och jag vet inte vad jag ska göra.. Han har ju självklart betett sej sjukt dåligt men jag har känt honom längre än henne men ändå så har hon blivit en väldigt bra vän till mej och jag är inte en sån människa som kan skita i mina med människor.. Så nu när jag ska blogga så hänger sej Min Telefon så jag kan inte lägga in några bilder så nu har jag fått suttit och bråka med den ett tag ( som ni ser funka det tillslut ).

Jo idag var jag och köpte en "apropåpresent" till min mamma som vi kallar det kan dock inte lägga ut bilder på vad det är eftersom hon inte kommit hem än och hon läser min blogg men ni kankse får veta senare så kom min peruk idag som jag beställt!! Jag blev as nöjd!

Så det var väll det mesta med min dag som kanske ni vill veta för ska jag berätta allt som händer på mina dagar kommer ni få sitta och läsa i några timmar för att komma igenom mina inlägg :P haha 


Min peruk! vad tycks?:D ( har den endast för filmen jag är med i )



Mammas apropåpresent ^^ ( dock har hjärtat blivit fult eftersom det legat i västan.. :( )
( dissa mina mattepapper under :P )


skolan

nu sitter jag på skolan och ska strax ha svenska. Blää vill ba åka hem och sova.

bästa mary!!

Sov som sagt hos bästa mary inatt och nu sitter jag hos henne igen eftersom hin inte vågar sova själv:P 
Vi hade jätte mysigt igår och jag fick laga mat åt henne 3 gånger. haha
Hon har fortfarande inget internet och jag kommer inet kunna blogga idag heller... men hoppas ni klarar er utan mej endag till så bloggar jag mer imorgon!!


Ska vara med linn imorgon då dagen men kommer hem på kvällen så bloggar jag då. pusspus<3

sova med mary<3

Inatt ska jag sova hos mary så jag kommer inte blogga mer ikväll eftersom mary inte har något internet hemma hos henne.. Men för er som har mitt nr är det bara att smsa och för er andra så bloggar jag med imorgon efter skolan :) pusspuss





Fett gammal bild men vi är as söta ;)<3


kläder!

God morgon!!


Idag vaknade jag och var hur glad som hellst vet inte vad det är för fel på mej. :P haha
Nu ska jag strax kliva upp ur sängen, klä på mej, smink mej och fixa håret så ska jag gå ner till söta emelie! :D
Det är så enormt roligt att du flyttat hit så nära mej gumman!! ;D ( tar ungefär 1 minut att gå till henne :P )


men jag ska vara hos henna ungefär halv 11 så nu måste jag kliva upp. Jag bloggar mer senare när jag kommer hem! Puss Puss sötisar<3


såhär känner jag mej idag :P

Hemma.

Det blev att åka hem från Linda inatt ändå eftersom hon skulle upp och jobba kl 9 imorgon, då slipper jag kliva upp tidigt i onödan när man kan ligga och sova. Imorgon ska jag nog vara med Emelie och Fredrik som nyligt nästan blivit mina grannar! :D<3

Nu kommer jag inte blogga mer ikväll eftersom jag är grymt trött ;) haha
puss och sov gott! <3




Btw. funderar på att göra en videoblogg snart oxå ;)

Mys i sängen

Nu ligger jag och bästa lillasyster linda och ser big brother. Det är tråkigt att Hanna W ska lämmna big brother eftersom hon gör så mycket drama, hon passar in där. efter det blir det att se på skilda världar, sedan mysa och sova. Imorgon ska linda jobba så vi får se om jag åker hem eller om jag väntar här på henne. Sov gott alla söta blogg läsare vi hörs i morgon. :)


myskväll!

nu blir det att åka till linda på myskväll! :D<3

Storuman

Jag vet att det är många som inte orkar läsa blogginlägg och därför bara kollar på bilder så nu har jag tänkt att ladda upp några bilder från storuman så ni förstår ungefär vad som händer där uppe :)

( kan bli bilder ni redan sett )


mej på bussen påväg upp


fanny och heidra


tua-lii och langelin


langelin = damp under melodifestivalen


tua-lii och jonte rita på mej med läppglans


langelin mes löstänker ;P


till sist världens bästa syster som låtit mej bo hos henne <3

home sweet home!

Äntligen hemma!

Det var enormt skönt att slippa åka buss hem för det tar så sjukt lång tid att göra det. jag var vaken ungefär 6 mil sedan sov jag resten av alla 34 mil. När jag kom hem så möttes jag ute av världens bästa mamma och nu ligger jag i soffan och ser reprisen av wipeout vinter :)

åka hem!

Nu har jag varit i stallet för sista gången under tiden jag är här uppe för snart åker jag hem. Som ni säkert förstår så kommer jag inte vara så social idag eftersom jag ska åka bil ungefär 4 timmar för att ta mej hem, men hellre det än 9 timmar på en buss :P haha 

Jag kommer självklart blogga mer när jag kommer hem ikväll dock vet jag inte när vi åker eftersom jag ska åka med en vän från kramfors som har sin mormor här uppe :)

Ha en underbra dag om jag inte hinner blogga mer innan jag åker! :)
Puss Puss sötisar!!<3


Bild från tacokvällen igår.
Jag hade jätte mysigt tack alla som var där och gjorde den så bra, utan er ingen mysig tacokväll! :) <3



Kommer sakna er alla här uppe as mycket! Vi ses i sommar <3

loreen!!!

Du ägde tjejen vi älskar dej!! Du är en värdig vinnare! :)

Nu ska jag packa för att åka hem imorgon förmiddag. borta bra men hemma bäst!!!! <3




Melodifestivalen

Jag vill att Dead by april

eller att loreen
ska vinna!

vem vinner och vilka försvinner?

Vem tror ni vinner melodifestivalen detta åt?
1. David Lindgren
2. Thorsten Flink och Revolutionsorkestern
3. Dead By April
4. Lisa Miskovsky
5. Top Cats
6. Loreen
7. Ulrik Munther
8. Björn Ranelid feat. Sara Li
9. Molly Sandén
10. Danny
Kommentera och säg vad ni tror! :D

skaffa ett liv..

Måste man älska alla sina släcktingar?
Det verkar vissa tycka och jag känner att det är helt sjukt att man ska måsta vara så, jag kommer då ändå alltid hålla mej till mina egna åsikter och tycka det jag vill om allt och alla. Beter man sej som skit mot mej så kommer jag inte visa respekt för den personen och då är det skitsamma om det är en släckting en vän eller någon random människa! 

Nathalie! Du är en patetisk människa och jag skäms över att ha dej i mitt släcktträd, det enda du vill göra om dagarna är att bråka med allt och alla, du kommer snart inte ha några vänner kvar och då tycker jag inte att du ska gå ut och deppa sönder på facebook!

Ett tips från mej till dej: Skaffa ett liv!!

saknar min skoter

Nu vill jag hem och köra skoter!! Just nu här i Storuman är det sånt perfekt skoter väder och jag vill ba ut å köra! Dock är ju min skoter hemma så jag kan ju inte köra nu.. Kanske blir att åka ut och köra skoter på Måndag när jag är hemma eftersom jag ändå är ledig från skolan då! :D


filmhyrning!

Bild från igår när jag och mina bästa systrar skulle hyra film! ^^

förstår om ni blir avundsjuka, så roligt som man har med oss alla tillsammans går inte att ha med någon/några andra ^^




Dea - Jag - Therese - Fanny = alla systar som vi står = dom bästa <3



Therese - Fanny - Dea = Dom bästa systrarna man kan tänka sej! <3


In time!

Idag blev jag väckt kl halv 8 för att åka till stallet och hjälpa dom att mocka, packa hö och ta ut alla hästar i hagarna. ikväll ska vi kasnke åka och rida så ikväll blir det tacokväll med dom bästa så ska vi se melodifestivalen ;D

igår kväll såg vi filmen In time och den var helt faktastisk. Jag tippsar verkligen alla som gillar filmer att se den för den vad som sagt helgrym! Den handlar om längre fram i tiden när alla pengar + deras liv var utbytt till tid och att dom måste köpa mer tid för att överleva, dom har en tidräknade på armen där dom ser hur länge de tar tid att leva så händer det en hel del massa spännande saker.


( fodraldet på filmen )


mat + fika

onyttig dag idag!

när vi var på akkan så åt jag en bulle och drack en cola till sedan så pkte vi till stallet och fixade till hästarna sedan satt Fanny och Dea och gjorde fula frisyrer på mej ( kommer bilder på det senare ) sen åkte vi till frasses och åt mat där :) får se vad som händer ikväll kommer mer inlägg sen. :)


fika :)


mat :)


sötis!

jag och väldens sötaste tua-lii (systerdotter)



älskar dej tua-lii <3<3




akkan+rida

Nu har jag nyss vaknat av att 2 st hundar och barn klängde på mej men vad seplar det för roll men måste ju ändå kliva upp någon gång :P haha

Idag ska jag gå till akkan med Fanny och Dea och fika med dom sedan vid 4 så ska vi åka till stallet och rida, det är det jag var planerat för idag.

Igår så blev det att se film men Dea, Andreas, Therese och Jerry. :)
vi såg på "cowboys & Aliens" jag tyckte tyvärr inte att den var så jätte bra.. :P








jag lägger upp bilder från akkan och ridningen senare :) 
ha det bäst tills dess sötisar<3

kungafamiljen!

Någon brud började snacka om att vi inte skulle klara oss utan kungafamiljen och jag klarar bara inte av att ba lyssna på henne för hon verkar inte veta vad hon pratar om.

Enligt mej så gör dom inte ett skit förutom att ta våra skattepengar och inviger saker! Jag tycker att vi skulle klara oss hur bra som hellst utan dom för dom gör ändå inget vettigt som vi skulle sakna! 

Hennes "bästa" argument emot mej var att hade dom regerat i Sverige så hade det varit stora fester och parader i flera veckor och visst kanske det skulle varit men det är ju fortfarande inte säkert att det skulle vara så och vi har klarat oss utan dessa fester och parader så länge jag kan minnas iaf och det har inte gjort oss svenskar något! 

PS. hon var inte ens svensk! Hon var dansk!!





Aja nu ska jag söka mej till sängen så hörs vi imorgon.
Puss alla söta bloggläsare och sov gott inatt. det ska jag göra :)

Hur blir din blogg känd.

Nu är jag less på att få frågor om hur en blogg blir känd... Hur ska jag veta det liksom jag är inte direkt en känd bloggerska? Men nu har jag satt upp 4 pungter om hur din blogg blir känd.



Är ni enormt desperata att bli kända följ dessa råd om inte så avråder jag er att följa dom ;P ahah

girlfriend / barbie?

if you want a perfect girlfriend, go and buy a barbie.


äntligen!

Äntligen är den tillbaka!!! :D<3



kommer inte ge er det ni vill ha!

Jag kommer inte ge er det vi vill ha här på bloggen så ni vet! Dom fläsata vill ha en blogg som lägger ut nyköpta kläder inprinsip varje dag, en bimbo som är blåst och inte verkar ha någon hjärna, sönder redigerade bilder m.m. enligt många hemsidor är det på dessa sätt du blir en "känd" bloggare men jag tänker inte gå med på det. Jag kommer bara mej själv utan operationer och överredigerade bilder! Men vill ni ha sånt kan ni lika gärna gå in på tex. kissies blogg.

Det var det jag ville säga med detta inlägg. 
Jag kommer vara den äckta cissi vad som än händer.




hoppning!

Nu kom jag nyss hem ifrån stallet och hade massa roligt där som vanligt. Dea var jätte duktig och galoperade riktigt för första gången med sin nya häst och för det andra så hoppade hon även med Smarty för första gången.
Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Fanny och Dea tyckte att vi skulle hyra en film och mya ikväll men får väll se hur det blir med det :)


Dea och Smarty :)<3

hiss eller diss?

Hello Kitty? - HISS

Jag tycker inte alls att det är något fel på denna figur, jag tycker snarare att hon är jättesöt :D<3




tatueringar? - HISS

jag dissar verkligen inte tatueringar! jag tycker det är as snyggt och har 2 st själv och en sådan tatuering blir mitt nästa projekt! :)



kläder på djur? - HISS

jag tycker att det är bra att det finns kläder till djur som inte har någ varm päls på vintern. Då klipper dom ju frysa i alla fall :)




Plastikkirurgi? - DISS

jag måste säga att plastikkirurgi är dissar jag enormt mycket för enligt mej så är alla männikskor lika fina och att det bara är synd att man ska kunna göra något sådant.. oftast är ju männiksor mycket finare innan operationerna dessutom!

Se på Shauna Sand bara.. Hon var mycket finare innan operationerna tycker iaf jag. 





vad säger ni? Hissar och Dissar ni som mej eller har ni helt andra tankar? :) skriv gärna vad ni tycker om dessa saker. Skulle ni undra vad jag tycker om något helt annat är det bara att fråga :)

rätt val

God morgon alla söta bloggläsare! :) 
Idag vet jag faktiskt inte alls vad jag ska göra mer än att åka till stallet, men någonting blir det säkert. Nu har jag varit här i Storuman prick en vecka och jag trivs verkligen här. Tänk att jag egentligen skulle flyttat hit och gått skolan, tror ändå jag gjorde rätt val att stanna hemma i Kramfors eftersom dom verkligen har rätt linje för mej där hemma :)

en massa god marängsviss jag åt för någon dag sedan :)

trött tjej

Nu har jag kommit hem från "festen" som det tydligen skulle kallas sedan var det så tråkigt så jag vet inte vad, jag drog hem och även Fanny och Dea som jag åkte dit med. Men vi träffa Mirja och det var massa roligt dock var det inte alls lika kul att träffa på 1 av mina ex.. Menmen dom är lagda på hyllan bakom en blomkruka nu, det har inprinsip alla bevisat att dom förtjänar. Menmen imorgon är den en ny dag med nya tag :)

tror nog att jag ska söka mej emot sängen snart och gosa ner mej ( rätt så trött faktiskt :P haha )

hår

Jag har så enormt tråkigt så jag testade en ny uppsättning.
tycks? :)

skiter väll i Estelle!!

Nu är jag så enormt less på allt prat om Estelle! Enligt mej är hon ett lika vanligt barn precis som alla andra som föds varje dag och timma! Men som alla medier verkar tänka så är kungafamiljen så mycket viktigare än alla andra människor här i Sverige och jag tycker att det är så enormt fel! Nu räcker det att snack om henne!




svälja kamera + nya skor ;D

idag åkte jag och min syster therese till sjukhuset för att hon skulle själva en kamera så dom kan kolla hur hennes magsår ser ut efter opera tionen och det såg jätte bra ut just nu :) sjutk stolt över dej syster som klarar av sådant, jag skulle aldrig klara det ;P

sedan efter så åkte vi in på "stan" ett tag och jag hitta as fina skor som jag bara var tvungen att köpa! :D
Ikväll blir det party med dom bästa :)<3




kexchoklad in my heart! <3


men skor, ännu mer in my heart <3<3<3


mys i skogen!

Blev en ridtur ändå även fast vi egentligen ställde in den. Jag, Therese, Fanny, Dea och Tua-lii tog var sin häst och red ut i skogen. Det blev den riktigt lyckad och mysig ridtur vi får göra om det någon dag! :) Nu har alla mina systrar hästar så bara jag som är kvar att köpa en. haha
Jag och Hella!:)     ( mobba inte mina kläder var kallt. haha )


alla som var med förutom therese som red sist och tog bilden :)

kusin Jerry vann!! :D

Någon som läser min blogg som ser på wipeout winter?
Är det någon som gör det så kan jag glatt berätta för er att han som vann ( Jerry Larsson ) är min kusinvitamin!! :D Sjukt stolk över dej vännen, det ska du veta! :)


zumba!

blev att rida ändå och nu ska jag på zumba bloggar mer när jag kommer hem! :)


baka en kaka :)

Den här kaka bakade jag för ungefär en vcecka sedan och den var massa god :D
Dock fick jag ingen bra bild på den men ni får klara er med denna :)



musikalen!

årekts musikal blev helt perfekt! :)
vi fick en nästan 40 000 kr till vår resa till London nästa år! :)
Denna bild är en av mina sminkninga i musikalen, jag spelade 5 olika roller.

( tänk på att detta är scensmink och bara ska se bra ut från scenen )

uttråkad..

Idag är cissi uttråkad..!

Jag och Tua-lii var ute och gick i nästan en timma tidigare. :)
Skulle egentligen ut och rida idag med men så blev det inte.. "/
Ikväll blir det zumba och sedan hem å mysa i soffan :)

Det var min dagsplan.
:)
Just nu gör jag absolut ingenting btw.