bil!

jag mamma och mathias åkte och kollade på en bild till mej som jag kunde övningsköpa i för en vecka sedan och vet ni? jag fick den av henne!:D det är en Volvo 240 och såhär ser den ut. inte snyggaste färgen jag vet men ändå! det är min bil :D



ny kokt kaffe på foten! :(

i söndags när jag skulle sätta mej i 2 sekunder för att andas ut i kjosken undertiden jag jobbade så skulle dom hälla upp kaffe i en termos och innan jag ens hinner blinka så har någon snubblat och slagit till ternosen och jag har allt nykok kaffe på min fot. Mari tog tag i mej å slet mej till ett handfat så fick jag skölja foten medans hon åkte till apoteket och köpe sådant som behövdes.

Nu ser det jätte fint ut och det mesta har försvunnit :)


hej hopp!!

i morgon går jag ur skolan och precis en vecka efter kommer simon hit! Gud vad jag längar efter honom! Kommer krama sönder honom hela torsdag kväll och fredag morgon för senare fredag så ska vi ut på stan och träffa massa underbart folk eftersom det är kramfors stadsfest då och så även på lördag! taggad för nästa helg enormt mycket alltså!! aja inget mer att säga just nu iaf! hare bäst så synd vi nu ska jag gå en promenad till med min underbara elvis!

puss puss


sötaste elvis <3

halsfluss!

hej alla söta bloggläsare. 
jag har inte bloggat nu för jag har mest legat och sover eller tyckt synd om mej själv för jag ligger hemma och har feber och falsfluss på det. men fick pencelin igår så nu är det på bättringsvägen isf :)

i morgon måste jag gå på skolan får bara se till att inte hosta på någon eller så för då ska vi alla musikalare uppträda eftersom vi går ur skolan då. menmen då vet ni hur mitt liv leker just nu.

puss puss sköt om er!

k-lan nu!

Nu sitter man inne på k-lan och väntar på infomötet vi ska ha. Sedan börjar instäppet kl 2 så börjar jag jobba kl 20.00 så jobbar jag till kl 02.00 får se hur trött jag är efter det :P haha <3

k-lan

Nu är det bara att packa ihop madrass, dator, tandborste och mycket mer inför en lång helg på K-Lan XL eftersom jag ska jobba där i helgen i skift. Jag själv ska jobba med väldigt bra vänner vid namn. Kim Thor ( Tizda ), Niklas Boja ( Boja ) och Tobias Karlsson ( kato ) önska mej lycka till i helgen.


en bild från k-lan när det var lite folk där.

Ny tatuering!

Jag har inte bloggat på länge nu så nu ska ni få se min nya tatuering som jag gjort. bilder från tatueringsstudeon, när den gjordes, när den var klart och nu när den är läkt! 


simon i studeon innan tatueringen började göras :)


undertiden när tatureades!


till bild under tatueringen gjordes!


precis klar!


så var att överskotsfärg avforkad oxå!


läkt och allt! :)


hoppas ni gillar den!