nya filmer!

idag har jag bara suttit hemma och sett film hela dagen tex så såg jag 2 nya filmer som jag fick av mamma idag! tack mamma!! grease och otäcknade bratz. grease har jag ju sett innan och visste sedan förut att den var bra men bratz hade jag aldrig sett men måsta säga att jag tyckte om den jätte mycket! drama är liksom mitt andra jag som dom flästa kanske redan visste! haha


bratz<3


grease<3

floksta med klassen!

idag har vi varit på floksta med klassen och för er som inte vet vad det är för något så är det ett ute bad som vi har här i kramfors. jag for till mary kl 8 på morgonen sedan så drog vi till floksta kl 10. Har haft rätt så roligt men jag började frysa jätte mycket efter ett tag så det var bara att klä på sej alla kläder jag hade med mej. haha nu koller lite bilder från min dag!

 
en halvfixad mary <3


jag hos mary!


folk från min klass!


söta underbara mary<3

lördag + söndag

LÖRDAG!
började med att jag vaknade å var extremt uttråkad så jag ringde till linda å frågade om jag fick sova där och det fick jag så jag drog dit efter jag hade diskat så firade vi hennes mamma å plockade blommor sedan så drog vi till härnösand och hämtade lindas pengar och jacka så åkte vi karuseller. jag tycker att det är så roligt sedan när vi kom hem så fick jag träffa hennes bror för första gången ( han verkar jätte snäll) och sedan så somnade jag!

SÖNDAG!
när vi vaknade så var vi helt sega i huvet båda 2 sedan så kom mamma och skulle hämna med så tänkte vi att hon skulle följa med ett tag sedan blev det som så att hon skulle sova hos mej vid ca kl 9 så kom markus och daniel dit i ungefär 30 minuter sedan så låg vi bara och dryga och såg på hannah montana!


linda när hon plockar blommor!


bikini + skor

i morgon ska jag bestämma ett par skor och en bikini! jag hoppas att det passar bra och sånt, om det inte gör det så får jag väll sälja det eller något. ookej bikinen kanske ingen vill köpa men ändå. aja jag kommer visa er bilder på det som ska beställas spå får ni väll säga vad ni tycker.


bikinin.


skorna.


funderar på en ny tatuering!

jag har kommit fram till att jag vill ha som ett minne av min ungdom som jag levet i nu när jag blir äldre så jag funderar på tatueria in ett penntroll med texten " cissi the troll " på skulderbladet. Nu har jag bara skissat upp ungeför hur den ser ut sedan blir det säkert förändringar på den jag gjort nu. Kolla och säg vad ni tycker?


tycker ni?

Jonas Björks begravning!

Begravningen var väldigt fin men samtidit så är detta så sorgligt.. jag och trorligen många till har nog inte ens fattat än vad som har hänt.. jag kan än idag gå å tänka på om jag kanske ser han på stan å sedan kommer jag på att jag aldrig mer kommer att se honom där, det känns så konstigt.. och alla dessa fråger du lämnar kvar efter dej.. vi alla saknar dej enormt mycket jonas..


R.I.P Jonas Björk<3


balen!

igår kväll var det bal och kom hem kl halv 1 ungefär hade sjukt roligt och det var väldigt mycket trevligt folk, har lite ont i fötterna men faktiskt inte så enormt mycket ändå. nu kommer ni få se lite bilder på allt möjligt tex. mitt får å mina vänner ;D


håret bakifrån


fia! vackra människa! balens drottning!!;D


dansa på!!!;D


och till sist. maten ( kom å tänka på att ta kort efter jag börjat äta xD)