Nu blir det godnatt!

Har sovit rätt mycket idag och nu blir det ännu mera sömn men det är ju vanligt att sova mycket när man har feber så.

Blir i alla fall ingen skola för mej i morgon heller, känns väldigt drygt att bara ligga hemma faktiskt men sånt man får leva med ibland.

Så fort jag blir frisk så blir det först skolan sedan hela kvällen i stan kan jag lova för är redan less att ligga inne!:P

Aja sov gott nu alla sötnosar!


vill ha damp och överskottsenergi igen!!! ;D

fixat!

då har man fixat körkortet! fick 28 av 28 poäng på teoriprovet igår!! wohooo blir att åka ut och köra skoter så fort man blivit frisk då! ligger med feber just nu så..

sov gott!

Nu har jag kommit hem från stan och ska sova <3 sov gott alla sötnosar! <3

whiiii!!!!

Förlåt om jag inte bloggat på några dar men det är så att jag har börjat med skoterkörkortet så har varit på kurser på kvällarna och i skolan på dagtid sedan har jag sovit och resten pluggat lite.

hade iallafall uppkörningen idag och det gick bara bra det! så nu är det bara teorin kvar och den fixar jag på måndag. På slutet av uppkörningen idag fick vi åka till en as stor läggda och leka av oss lite! Älskar verkligen att köra! ^^


whii!

Nu har jag varit ute och kört skoter så ska jag strax till linda! kommer sova där så ni vet, alltså jag kommer inte blogga mer ikväll! Jag får säga sov gott redan nu alltså! sov gott! ;D

hej då!

Hej då sundsvall nu beger jag vem hemåt igen för en heldag av skoterkörning! Har haft en jätte mysig hälg men nu är det slut på det roliga. kramkram  

mat!

Nu har jag och mamma varit och ätit på kina gott gott men sjukt mätt jag är nu! Men nu ska jag lägga mej och se tv ett tag så ska mamma få låna mitt internet. kram på er sov gott sedan om jag inte bloggar mer ikväll!


4 små rätter<3


chokladpudding och glass!  

whiii!!!

Nu har jag och mamma varit och sett på trassel på bio ( 3D ) ska ni se den så råder jag om servetter! GRÅTVARNING! :P haha Men den var sjukt bra! Nu ska jag och mamma gå och äta på kina! mums!


nytt!

nu har jag och mamma kommit hem från en dags shopping! Här kommer bilder på det jag köpt!


skor 1


tröja och leggings!


nytt hårbarnd!

så köpte jag jeansleggings och ett vanligt svart linne oxå! <3

mums!

Nu sitter jag inne i stan med mamma och ska dricka en fanta så blir det att äta en räkmacka! mums!


mums!

Nu sitter jag inne i stan med mamma och ska dricka en fanta så blir det att äta en räkmacka! mums!


sundsvall!

Nu har jag och mamma kommet fram till sundsvall och snart blir det att gå och shoppa vad tycks om mina kläder idag?^^ kommer lägga upp bilder på det jag köpt senare! kram på er alla!


tycks?:D


söt mamma!

revy!

Revyn var jätte rolig igår men jag kom inte hem förren kl 20 i 12 så skulle ju jag upp kl 09.00 idag för att åka till sundsvall. Ny kommer lite bilder från den. ^^




gott!!

idag blev det att äta kassler, tomater och potatisgratäng mhhhhh så gott!!!!


Nytt!

ny skoter, ny jacka, nya teckbyxer och ny hjälm! Fett nice det på söndag blir det en heldag på skoern!!


skolan!

Då sitter man i skolan och har datakundskap och herre gud vad tråkigt jag har!! aja slutar nu kramkram på er alla!

min kväll!

Då var man hemma igen. Gvningskörnings kursen började kl 16.00 och slutade kl 20.00 och jag tror att jag aldrig har haft så tråkigt i hela mitt liv aja efter det så gick jag och roade mej på barks ett tag så körde mathias hem mej sedan! stort tack till honom! aja nu ska jag sova. Sov gott alla sötnosar där ute!

min dag!

Nu var man hemma från skolan och ser på "livet är en slager" jag tycker så synd om han som är cpskadad!! :O aja mamma är i härnösand och kollar på en skoter. Senare ikväll ska jag på förarbeviskurs eller vad det heter ( så jag får övningsköra i alla fall ) men jag har ingen aning om när jag och mamma ska dit. Vi hörs senare alla sötnosar! kramkram 


sov gott!

Sov Gott Nu Alla Sötnosar Där Ute I Sverige! 


bläää

Nu vill jag göra något har sjukt mycket överskottsegergi efter att bara legat i sängen hela dagen. bläääää  hoppas jag kan gå till skolan i morgon!


sliten men aja!


bara så ni vet!

INGEN ÄR HETARE ÄN EN ESTETARE!

JAG                 PATRICIA              NATHALIE!


barks!

Efter skolan så åkte jag till barks så blev det att ta hål i örat på patricia och i naveln på matilda! För er som är känsliga för kanyler och blod så bör ni nog inte kolla på detta. inte mycket blod men ändå. Aja sedan fick jag åka hem med mathias kl 8 så jag slapp åka buss. Så snäll han är!



så var patricias hål klart! =)


så var matildas hål klart oxå! =)

mej idag!

Idag börjar jag kl. 12.45 så blev att fixa sej med smink och sånt riktigt idag, det var ju ett tag sedan man gjorde det. Men men nu ska jag till skolan. kramkram!


tack till simons ( www.simpees.blogg.se ) mamma och pappa som
gett mej halsduken! =)