haha

behöver dom ens "låssas"? helt jävla sjukt ju! :P





^^

Ídag var vi i stallet mest hela dagen så när vi kom hem var vi och åt pizza så ska vi se the grudge 2 och 3 ikväll med fanny, dea, börn och massa annat folk. så blir det nog att sova sen. ^^


God morgon!

God morgon alla sötnosar nu har jag vaknat och är rätt så seg i huvet men blir nog bra om någon timma! skriver mer sedan när jag vet vad jag ska göra idag. puss på er alla bloggläsare!

Min dag!

idag har jag ju åkt upp till storuman och fram till att jag kom fram så jävlas allt för mej å linda. Missa bussen i från kramfors så fick vänta från kl halv 06.30 till kl 08.50 så blev Elvis åksjuk och ja.. så var det jätte mycket folk i alla bussar, men när vi kom fram blev allt bra! Vi åkte till hästarna nästan dirrekt vi kom fram jag, Therese, Linda och Fanny så kom Andreas, Dea, Melin och Elin ett tag efter så när alla kommit så red vi. Efter det så åkte vi hem och sa godnatt till barnen så blev det att hyra film sedan så såg vi filmen jag, Therese, Jerry, Tobias, Linda, Björn, Dea, Andreas, Fanny, Melin, Elin, Jonny och Elin så satt vi 8 st i en 5 sittssoffa, 1 i en fotölj och 7 st på golvet men kvällen blev helt underbar enligt mej, så får vi se vad som händer i morgon. Ha en underbar kväll för nu ska jag sova puss alla söta bloggläsare!

bilder kommer när jag är hemma!

bye bye

I morgon drar jag ifrån kramfors och åker upp till Storuman med Linda över helgen och det kommer bli riktigt mysigt! Jag vet inte om jag kommer kunna blogga under helgen men ni märker väll annars så skriver jag allt som har hänt på Måndag! Ha en underbar helg för det kommer jag att ha! puss på er alla söta bloggläsare!


ny dator!

nu har jag beställt en ny dator eftersom min har varit glapp i laddningen å jag har fått lånat mammas så får hoppas att den kommer inom kort!


datornjag beställt!;)

lördag!

Jag tänkte berätta en sak som hände på barks i lördags! Det var så att några var ute och rökte så såg dom en man i 50 års åldern som gick med sin hund och gissa vad han gjorde! Jo, han sparkade hund! Alla som var ute sprang efter för att slå till honom men som tur var så gick Stefan efter oxå ( en som jobbar på barks ) så ringde han polisen å stoppade alla ungdomar som tänkte slå gubben. Men nog om det, polisen kom ju och grep honom som tur var sedan efter det kom dom till barks för att tala med Stefan och Simon E tyckte att polisen var as snygg/het och det var han ju tvungen att säga. 

Han. Hej snygging är du alltid såhär het?
hon. haha tack.
han. snygg rumpa hade du oxå!

osv...

gud vad jag skämdes.



fler sitat från Simon!

" dom har ju inte låst den! :O ska vi sno den?;) "

" den har ju ingen växelspak :O det är ju fan vara att gasa och bromsa!:O " 

" jag ska fan pissa på den:D "

och det sjuka var att den hade ingen växelspak! (kankse lika sjukt som simon ;) haha ) 

storuman!

Jag och Linda Dahlgren ska åka till storuman i helgen och bara ta det lungt, så hon kommer att sova hos mej på torsdagen eftersom vi måste kliva upp ungefär kl 5 på morgonen för att bussen går kl 06.20 så det blir att soa tidigt på torsdagskvällen! Men tror att det kommer bli en underbar helg ändå♥♥♥

tack mamma!

jag ligger hemma och är sjuk! blää får se om det blir någon skola för mej imorgon.. aja det jag ville komma till är att mamma är nog den sötste som finns för att när hon kom hem efter hon hade handlat sa han " jag har köpt dej en krya på dej present så fick jag denna! gullig hon är! eller hur? 


se så söt!^^ 


blää

det har blivit höst kom jag fram till idag och det är riktigt jobbigt så där har vi förklaringen till varför det är så kallt på morgorna, i och försej så är det kallt alltid annars också nu men men.. ska sova nu. sov gott alla underbara boggläsare<3


min skoldag!

Min skoldag har faktiskt varit rätt så bra tex. så hade vi 3 timmar teater i stället för 1 timma och det var riktigt skönt. så efter teatern fick vi sluta eftersom idrotten var inställd så då körde emil hem mej för han skulle ändå åt det hållet så ar hemma 1 timma innan jag egentligen skulle. och på rasten innan estetiska orgenteringen och teatern så satt jag och anne-li och spela gitarr!


mej!


viktoria och pattliza<3

sorry

sorry att jag inte blogagde igår men helt ärligt så orkade jag inte. förlåt!

jadu..

jag vet inte hur jag ska kunna beskriva med ord det jag känner för dej men nu är det bara att försöka glömma all vårann vänskap.. jag kommer alltid att älska dej som en bror mej vad ska man göra. vill ju att en viss annan ska må bra så.. blir nog tyvärr bäst såhär..<3

god morgon!

Nu har jag nyss vaknat av att min grannes kille kom ner och frågade om en bläckpenna så han fick låna en så efter var det ju ingen mening att lägga sej och sova igen så jag gick och åt lite mat så blev att se tv och det ha jag gjort tills nu. men ska försöka hitta på något nu. pöss hörs sen. jo jag har duschat oxå ;)

i dag!

idag när jag vaknade så blev det att äte frukost och när jag skulle gå ut med elvis var den en gubbe som hade fått fisk så stannade till och kollade så fick han upp en lax på 11 kg! Efter det så blev det att gå på hörsmarknaden och kolla runt tillslut hittade jag en mössa och en tröja som jag köpte så när jag kom tillbaka till husvagnen så åt jag och mamma liter, efter det kom han som skulle köra hem till till väja igen och han hade sin hund med sej! I LOVE IT! Så jävla söt! Och nu sitter jag hemma i väja och ser på simpsons!


stora fisken


min mössa


tröjan


söta hunden


och tillsist en bild på mej!

min kväll!

När jag kom fram till Solle så fick jag lite mat i magen ( bullens varmkorv ) och under den tiden hann kevin och hans familj att komma hit oxå. Efter jag hade ätit gick jag in till deras husvagn och spelade kort med kevin och plöttsligt ringer hans telefon! ( SANDRA!:o ) och frågar och vi ska med på hocky och klart vi följde med eftersom att kramfors spelade! Tyvärr förlorade dom med 4-6 men strunt samma jorden går inte under för det, efter det så gick vi till Sandra och åt kladdkaga och bara myste (sjukt långt att gå) och nu är jag hemma i husvagnen igen och ska bara prata klart med Simon sedan ska jag sova för jag är riktigt trött. sov gott att underbara sötnosar!


tryck!

I 9.an sydde jag denna tröja så nu i 1an så har jag tryckt på den! vad tycks?


min dag!

idag var det rätt så segt att kliva upp men jag kom upp ändå så när jag var i skolan så hade jag föst mitt matte prov och tror det gick bra ( kändes så iallafall ) så åt jag lunch efter det med mary! ( riktigt gott faktiskt ), så hade vi inställt så jag drog till dollar och handlade med mamma eftersom hon var i kramfors så åkte vi hem sedan. så är jag hemma nu och bara tar det lungt! så har jag riktigt mycket träningsvärk i vaderna sedan igår. Ikväll ska jag till sollefteå och gå på stan så kommer jag hem i morgon efter jag varit på marknaden där. men kommer ta med mej datorn så kanske skriver något mer ikväll. puss på alla söta bloggläsare!


jag!


jag!


min dag

idag har det varit en rätt jobbig dag i skolan för att jag började kl halv 9 ( som vanligt ) sedan så hade jag historia och röst och rörelse så slutade vi det kl kvart i 11 så hade vi inställd kör och inga sånglektioner så jag började igen kl halv 3, så under den tiden så gick jag och patrica och köpte svart hårfärg så färgade vi mitt hår. så hade vi dans sedan slutade vi. då gick jag till barks så gik jag och några tjejer från barks på gymet och tränade så åkte jag hem kl halv 10. så nu är jag hemma och ska gå och sova. sov gott alla bloggläsare!


så blev det! vad tycker ni? 

fixat simons header

jag hade tråk och simon ville ha en ny header så jag tog mej lite tid till att fixa den. gå gärna in på hans blogg och kolla hur det blev!^^ www.simpees.blogg.se så har ni en underbar kväll för nu sk jag sova snart.. sov så gott sen. puss på er alla. headern blev såhära..


va tycker ni? =)

dagens kläder

idag blev det rätt så slappa kläder. mjukisbyxer, linne och tjocksockar men det är alltid skönt det oxå!


min dag!

idag gick jag till skolan och hade mentortid så fick jag veta att vi inte började förren 12 så var på skolan tills jag sluta och då for jag till mej gamla skola och väntade på Linda så var jag med på hennes gympa så drog vi till stan igen efter ett tag och nu är jag hemma igen och Elvis blev lika överlycklig som vanligt. haha men nu kommer lite bilder från idag.


linda på hennes idrott


jag


jagg


dagens sötnos!

dagens sötnos får faktiskt bli dena sötis eftersom den ser så störd ut och är så grymt söt!:D


hej då mamma.

nu åker mamma till tallin och kommer vara ensam hemma tills på tisdag! hmmm vad ska man göra dåra.. något blir det säkert annars blir det väll bara att vara hemma och ta det lungt. haha hon skulle köpa skor till mej om hon hitta några snygga. jag blir inte glad om hon inte köpt några skor! då får hon en arg dotter. haha aja nu ska jag sova vidare. sov gott alla bloggläsare<3

löradag!

började i väja och slutade i väja! men vägen därimellan var väldigt lång ungefär 40 mil, jag åkte till min mormor för att han hade fest men jag fick tråkigt där så jag ringde till markus och frågad vad jag gjorde så var jag med han så fick vi tråk så vi tog mustangen och åkte till umeå ( 18 mil ) så köpte vi cigg och körde runt lite så åkte vi hem sedan igen och snurrade runt inne i kramfors. jag kom hem ca 06.00 men hade en sjukt rolig kväll!


fina bilen<3

fina bilden<3 + markus där inne i den ;P


fest!

maskeraden blev inte så jätte lyckad för carro tycker jag.. men fett kul att nästan alla klätt ut sej ändå tycker jag!;D för mej å några fler blev det att dra på FSG och sjöng lite sedan så drog vi tillbaka till festen så efter det blev vi hungriga så vi drog ner på stan och åt så drog vi tillbaka igen! Btw. jag träffa bästa mary på stan<3


jag ;D














tisdag!

haha skolan idag var helt sjuk rolig! vi dampade mer än vad vi var serriösa. vi lekte i skåpen o.s.v här kommer lite bilder!




jag och nathalie i skåpet!                        jag i skåpet!



patricia och viktoria i skåpen!                 patricia i skåpet!




jag!                                                                          woooot? :O

måndag!

förlåt att jag varot osocial på sista tiden. i måndags var jag, syrrann , nathalie och patricia hos syrrann som jag sa innan och vi hade riktigt roligt! lite bilder från kvällen kommer nu!:D


nathlie!


patricia! hahaha hon däcka vid 10! ;P


syrrann! ahha blev tyvärr inga bilder på mej;P