min dag!

idag vaknade jag kl 7 och klädde på mej och sånt sedan åkte jag till skolan med bussen så hade vi kf ( klasskonförans ) sedan kl halv 9 så gick hela 9an bort till folkan och började repa inför kvällen när vi skulle visa upp våra svenskaarbeten. och nu är kl 21.12 å vi har visat upp för dom allmänheten och gissa vad?;D jag + alla andra ( men dom skriver vi i xD haha ) alltså jag fick en ros. haha men nu ska jag se klart på filmen sedan är det dags för mej att sova det är en dag i morgon oxå! sov gott alla underbara läsare<3


rosen!


jag + ros! gud vilket fint par vi är!


söt jag är då!

min lördag! crusing!!

började med att jag vaknade vid 11 så gick jag, mormor och mamma in på stan och hämtade morfars tårta så fick jag en ny kläning så efter det så gick vi hem igen och så sedan vid halv 6 gick vi till stan igen å åt på kina från 6-8. sedan var jag på stan till typ 4 men jag somade inte före 8 på morgonen så jag är väldigt trött idag. haha


nya klänningen!


kinamat! åhh så gott det är!


liiv och linus.


folk!


folk!



ni ä så sexiga! xD


det regnade jätte mycket men det var det enda -et


solle nu då!;D

nu sitter jag här i solle med mamma, morfar och mormor och beställer efter pizza! gott gott!;D i morgon blir det crousing för min del och så även fira morfar på hans 70årsdag! kommer bli väldigt trevligt tror då jag iaf. Men nu ska jag äta vi hörs i morgon för skriver mer då! pöss och kram!


min dag!

min dag igen har varit så sjukt stressig! börjar med att jag är stressadi morse för att jag å karin klev upp så sent så när jag kommer till skolan går jag till fel sal för jag trodde att vi hade no isf so. så har jag ahft mycket att göra på alla lektioner. så upptäcker jag att det är något fel på mina videoklipp som jag måste ha till svenska uppgiften och när jag sitter i matsalen och ska gå för att hämta vatten så fasnar jag med headsettet så det går sönder!! jag får panik!! när jag slutar känner jag att jag måste få slappna av så åker jag till barks å då ska ju självklart simon börja bråka så jag fick gå imellan så blev ju inte lungt då heller och tack vare det så fick jag stressa till bussen och när jag kom hem var det bara att börja göra läsläxan på 32 sider sedan fick jag göra om hela svenska uppgiften mmenblev klar runt halv 11 och nu ska jag sova. 

jo juste! mary har klippt sej oxå! ni ska få se nån bild! hon blev jätte söt!

i helgen ska jag till sollefteå och vara där hela helgen! men har med mej datan så kan blogga ändå!;D


visst blev hon söt?!:D


mitt stackars headsett! :(

karin sover här!

inatt ska karin sova här och vi kommer ha massa mysigt! vi for till kramfors efter skolan och köpte godis så  just nu sitter vi och ser tv och myser under ett täcke. hihi imorrn är det skola igen så det är väll lika bra att sova om ett tag ni får sova så jätte gott och ha en bra kväll´( om ni inte ska sova än ) så skriver jag mer imorgon.


haha sorry för bilden gumman!;)<3

orgentering!

idag hade vi orgentering hela förmiddagen på skolan och gud vad jobbigt det är att fara och springa i skolan! jag trodde helt seriöst att jag skulle svimma. men till slut hade jag hittat alla kontroller ( duktiga mej ) så kom jag fram till "mål" och drack vaten sedan la mej på backen för att dö ett tag men jag överlevde som tur var.


fin utsikt var det från start till mål iaf!

mer bilder från idag + sov gott

eftersom jag inte var hemma när jag la upp mitt senaste blogginlägg så får jag lägga till fler bilder nu. efter detta så ska jag sova eftersom det är en dag i morgon oxå. vi har orgentering i morgon med klassen. det är inget jag ser fram emot ( förra året gick jag och 3 till vilse... ) men får hoppas att det går bättre detta år. pöss och  kram sov gott på er!


konserten vi var på med skolan.


pelle spelade biljard med olivia.


men som ni ser var  hon upptagen med något helt annat.

lite av min dag!^^

just nu sitter jag på barks med mycket roligt folk men roligast är olivia för hon är hyper just nu sitter hon och stressar mej men nu ska jag lämna datorn och hitta på något med henne. kanske spela kort? haha nej men vet inte. ha en underbar dag kommer kanske in sedan å skriver dit något mer. jo juste har varit på konsert idag var mycket bättre än att bara på skolan och dom var jätte duktigt. ( förutom en ) ahha men nu får hi ha det så bra.  pöss hej leverpastej!


btw. vad tycks om håret idag?

tack kalle!

jag vill bara tacka kalle så jätte mycket för att han säger åt folk att kolla in min blogg det är jätte snällt av dej. du är en väldigt bra kompis och du ställer alltid upp tusen tack till dej sötis!


stan!

det har varit en helt underbar dag idag! har inte haft så jätte mycket att göra idag på skolan så har mest bara suttit och tagit det lungt. sedan när jag slutade så drog jag till stan och var där till kvart i 4. träffade på jätte mycke mysigt folk och hade det jätte roligt den tid jag var där!

lite bilder från stan idag!


vänster = berglund, mitten = malin , vänster = åkermark.

haha tycker att åkermark blev sjukt snygg i malins tröja på huvet. eller vad tycker ni?


vänster = berglund, höger = åkermark

han är ju lika snygg där med hennes tröja på huvet.


höger = linus , vänster = berglund

tycker att linus gör en extemt sexig min och att han gör en sjukt snygga brills ;)
( tror att berglund är en liten linslus i smyg för han lyckas vara med på alla bilder jag tog)


se vad jag hittade idag!

idag har jag bara legat ute i solen och myst, helt plöttsligt ser jag hur något bredvid mej i gräset hoppas runt och det var en jättesöt bebisgroda! jag var bara tvungen att lägga ner den i dammen på en blomma. hoppas den blev glad och kommer att trivas där!


bebisgrodan på blomman!


detta är nu grodans nya hem! ( våran damm)


kolla mina flikkors blogg!!!<3

www.bashmentgyals.blogg.se

nu är det så att mina små tjejer har fixat en blogg och tycker att alla
som ser detta ksa gå in på den och kolla in den!