äntligen!

Nu har jag äntligen städat klart! SKÖNT! Nu ska jag lägga mej i sängen och sova! sängen är min absolut bästa vän när jag är trött ( juste det är jag nästan alltid ) aja sov gott nu alla underbart söta bloggläsare!


dagens kläder! dålig bild jag vet menmen, ni gillare ändå!


min underbara säng<3 mitt linsskydd och simon tröja ligger där oxå.

hemma!

Nu har jag rätt nyligt kommit hem från en enomt jobbig dag i skolan. Funderar på att åka till stan ett tag lite senare men måste fixa skjuts dit ( orkar verkligen inte åka buss ) Hälsa mej lycka till! =)

hemma igen!

Nu har jag kommit hem igen efter att varit hos linda. Vi åkte först till stan jag, hon och hennes mamma och på väg hem så fick vi bensinstop! Fett pinsamt men hennes pappa kom med bensin till oss! Sedan när vi kom hem till hon så såg vi på film och åt chips och dip men som sagt är jag hemma igen nu och ska sova!

Sov Gott Nu Alla Sötnosar!

hmm..

jag har ingen aning om vad jag ska göra idag mer än att duscha och städa.. Har ni några förslag kanske? kommentera gärna i så fall! kram på er alla sötnosar!

nya filmer!

Köp 2 st nya filmer. Hade sett 1 av dom innan och sett den andra nu. i love it!




tatuering!

Nu har jag bestämt vad jag ska tatuera för något vecka tio! Jag ska tatuera ett penntroll på skulderbladet som ska symbolisera min ungdom. såhär ska den se ut!


musikal!

Nu har jag haft Musikaluppvisning 2 dar i rad och gud vad roligt jag har haft. En bra sak är att alla som sagt något har bara sagt bra saker om musikalen! Whiii :D




haha

snacka om att bli rädd xD


<3

Måste bara säga att jag älskar denna film! Kan vara för att det är mycket dans men skulle inte säga att det är bara tjejer som kan tycka om den för det. tex så tyckte min kille (www.simpees.blogg.se) om den. Värd att se!


Musikalrep!

Innan vi skulle köra igenom hela föreställningen så fula vi oss mot patricia för att hon inte kan göra en freeze men vi andra kan det. ( Syrrann var inte där idag )


första gången jag klara det ;D


nattiz!


nattiz och yvonne!


löshår!

Har jag varit hos mary och satt i löshåret idag sedan så blev det att gå till barks ett tag. Men jag är hemma nu och ska sova. tänke lägga in några bilder så ni får se. Vad tycker ni ?:D


bild 1


bild 2


showcase!

Nu har vi 1.or gjort klart bokstäverna till banderollen! Såhär blev det!

tycks?


mat!

idag fick jag laga mat själv så då blev det nudlar och kyckling så drack jag juice till. Gott Gott Nam Nam! ;D


musikalrep!

Haft en rätt så slapp dag igen ändå, förutom dansen men rolig var den ändå! Först när vi kom till skolan så Hade vi provsminkning i 2 timmar sedan så skulle vi 1or repa igenom våra nummer så blev det att äta efter det, som tur var. Efter lunschen dansade vi med emanuel ( Nya steg att lära in och sätta till musik ) men det var roligt. När vi hade dansat klart med honom sa han att vi fick sluta men sjävklart så åker vi 1or på extra arbete och måste jobba på banderollen. Aja hemma nu i alla fall och dagen funkade ändå!:)

 Nu ska vi få bilder på mej!!! ( men inte bara ;P ) haha






sorry!

Hej och förlåt att jag inte bloggade något igår men var påväg att försova mej så hann inte på morgonen så stannade jag i stan efter skolan och var med några kompisar så kom jag med kl 22.00 ungefär och då var det vara att sova eftersom musikveckorna är igång nu. ( när vi endans repar inför musikalen som är nästa vecka! )


utan smink och sånt men ni får tare! ;)


hemma igen!

Nu är jag, Markus och dack hemma igen så ska dom dra igen kl 10 och då ska jag sova, sova, SOVA ;D
Repdag för musikalen i morgon ju! ^^

promenad!

Nu ska jag gå till bollsta med markus och dack har inget bättre för oss! :D

svar på era frågor!




Hur kan du vara så snygg? :O

Svar. Hmm det var en svår fråga. Men jag antar att det blev en bra blandning av mamma och pappa.

I vilken stad i Sverige skulle du bo om du fick välja själv? :)

Svar. Det var en svår fråga men jag trivs väldigt bra i Göteborg så jag tror att det skulle bli där om jag fick välja helt själv.

Varför lägger du inte upp mer bilder på dig själv?

Svar. Det är helt enkelt för att jag inte tar så mycket bilder på mej själv. Ska försöka bättra mej!

När du har gått ut gymsaiset vad ska du göra då, ska du ta ledigt ett år eller ska du plugga direkt?

Svar. Det vet jag faktiskt inte ens själv men jag tror att jag kommer ta ett år ledigt. Men det beror ju helt och hållet på hur skolless jag är.

Är det sant att du har 5 kuddar och 2 täcken i din säng?

Svar. Nej det är faktiskt inte riktigt sant, jag har 8 kuddar och 3 täcken. :P

Du som älskar skor. vad har du för skostorlek?

Svar. jag har storlek 37 när det är klackskor och vanliga skor ( skate )har jag 38.

Vart bor du hur gammal e du? :D

Svar. jag bor i kramfors ( Västernorrland ) och jag är 16 år gammal.

vilken är din favorit mat?

Svar. Det var en enormt svår fråga för det finns så enormt mycket god mat men jag tror att jag svarar tocos eller kebabrulle på den. :P


löshår!

Funderar på att sätta i mitt löshår på 60 cm någon dag framöver men måste prata med mary å fråga när hon skulle kunna tänka sej att hjälpa mej. Så måste jag fixa en klipptid samma dag eller dagen efter så att jag kan klippa in löshåret i mitt eget så det inte ser fejk ut.


löshåret


löshåret isatt!

o.0

Måste bara visa 4 st enormt fula skor jag hittat, bland dom fulaste jag sett helt ärligt! Färstår mej inte på folk som ens kan tänka något bra om dessa skor! har ni sett något värre? :O



prominad!

Nu har jag varit ute på en promenad med elvis. Det är inte alls lika kallt ute idag, riktigt skönt faktiskt! Fattas bara att det skulle vara soligt ute oxå! =)


Bild på elvis sen förut!

visste ni att?

Idag som varje morgon när det är helg är det första jag gör att he på tvn och byta från 6.an ( som jag ser på under kvällstill ) till barnkanalen! så ser jag livegrann sedan går jag ut med Elvis som jag ska göra nu!


sov gott!

Nu är det dags för mej att sova!
Hörs i morgon alla söta bloggläsare!
SOV GOTT


blommor!

Tycker mammas blommor är så fina så måste ladda upp en bild på dom! Hon har gjort sommar i köket med tulpaner och mys<3


tulpan <3


hmmm mins inte vad den heter.. Men den är fin!


mat!

Idag blev det att jag åt tacos med mamma för jag/vi har ätit sallad hela veckan med lite kyckling eller räkor bara så unnade oss med att äta lite lyxigare idag! :D


uppdaterat!

Nu har jag uppdaterat bloggen som ni antagligen ser. Vill tacka simon ( www.simpees.blogg.se ) för hjälpen när jag inte fattat någonting alls själv. Vad skulle jag ta mej till utan honom ibland?<3

frågestund!


Passa på att fråga vad som hellst nu!
Kommer svara på allt jag fått sedan!
Kom ihåg, det finns inga dumma frågor!


SUCK!

vad ska man göra egentligen?!

Burrrrr!!

idag är det riktigt kallt ute! jag var ute och gick med elvis och gud så kallt det blev! Nu ligger jag i sängen under ett varmt täcke igen! vill inte kliva upp igen idag :P haha


sov gott!

Nä folket nu blev det att sova för mej! tvättat bort allt smink och ska strax mysa ner mej i sängen! vi hörs i morgon alla gullungar som läser! puss sov gott på er det ska jag göra!


bild på mej " tänker nog typ : men va fan låt mej vara jag är trött!!!"

underbart!


Bestält!!

Nu har mamma beställt denna Jacka till elvis på " http://www.doggie.se/ "


erkänn snygg? :D

haha :P

Citat från Rea idag och jag tyckte det var riktigt roligt

Jim. fy fan vad blev du är! :O  ( jim är halv norsk )
Rea. jag är inte blek jag är SVENSK!



Citat från Yvonne idag. bevis på hur trög vissa är! ;) haha

Yvonne. Du Sandra, du har en tvilling va?
Sandra. Ja
Yvonne. hur gammal är hon?

nawwww

Hittade jätte söta kläder till elivs på " http://www.dobaz.se/se/ "hittade delvis en jättesöt "hundklänning" blev lite sur att elvis var en kille just då för tillfället men det har gått över nu som tur är. jag kommer lägga upp 4 bilder men det finns så sjukt mycket gulligt/snyggt där! värt att kolla om din hund använder kläder ibland/jämt.

 


mums!

idag har det inte blivit så mycket mat eftersom jag inte hann att äta frukost och det var äcklig lunch (fisk och soppa... blää) men när jag kom hem höll mamma på att göra kyckling sallad! mhhhh så gott.


bläääää

Nu sitter jag i skola och har datakundskap, nådigt less jag är! menmen man får göra det bästa av sitvationen ( lyssna på fjortisdunk! haha)


detta är precis allt jag gjort under denna lektion än så länge och det
tog typ 5 min!


elvis nya jacka!

elvis fick en ny jacka idag och gud så snygg han blev i den håller ni inte med? han blir utsedd till dagens sötnos! :D


jackan från sidan! han vägrar tilla in i kameran han hatar dom!


sötnosen min! <3

skotta tak!

dack kom hit idag och hjälpte mamma att skotta taket eftersom hon inte vill släppa upp mej på taket, så jag gick och skotta på backen när mupparna står på taket å slänger snö på mej.


mamma och dack på taket!

bleka hår!

idag blev det att  beleka slingor i simons här det blev riktigt bra enligt men men tyvärr ser han dom inte eftersom han är färgblind. hade hoppats på att han skulle göra det men aja sånt är livet :P


fick tyvärr inte visa hans ansikte! :P

nyår!

simon följde mej upp igen den 29onde så firade vi nyår här. i alla fall jag hade riktigt mysigt hoppas att han hade det oxå jag tror det. min granne blev jätte kär i honom ( hon är 2... tror jag ) haha men vi gick och la oss ungefär kvart över 12 och somna kankse halv 1.


haha!

nu ska ni få skratta lite åt mej när jag spelar gh! gör riktigt fula miner ibland och simon lyckades att fånga några på bild men ni får bara se 2.

 
gick lite fort kasnke?


gick inge bra tror jag?

skor!

Nu har jag varit i linköping med simon och hans mor och köpt lite olika men mest skor som vanligt :P men jag älskar dom <3


par 1


par 2


par 3!

whii

nu har jag öppnat alla julklappar och shit vad saker jag fick det var tex. en sjal, smycken, pengar, choklad och det bästa PRESENTKORT SKOR!!! :DDD



var lite trött kanske?:P

julafton!

God Jul på er alla vill jag börja med att säga! hoppas ni har haft en bra dag än så länge och vaknade idag av att simon kom upp och gav mej frukost på sängen och snart kommer hans mormor och morfar ( nervös att träffa dom, men går nog bra ) aja inte öppnat några julklappar än men snart så.  ha en underbar julafton om jag inte hinner skriva något mer idag <3


julklappar?^^ nyfiken!


ahah snygg jag ä eller?:D


sista dagen innan jullov!

Nu är det sista dagen här på musikal innan lovet! vi har nyss uppträtt för hela skolan med ett numer som en av våra sånglärare sätt ihop. aja snart ska jag till tåget och åka ner till simon längtar som fan!! <3


malin och nathalie! MUSIKALARE VÅGAR BJUDA PÅ SEJ SJÄLVA!
vågar ni?;P

panpizza

jag har kommit fram till hur fettigt och onyttigt panpizza är! det var det enda jag åt förut när mamma inte var hemma så tog jag ett kort på en av dom och man ser verkligen hur allt fett bara rinner. uscha! blir nog inte panpizza för min del på ett bra tag nu framöver!


bilden jag tog. se vad det ser äckligt ut?

dans/sång uppvisning

vi alla i musikal dansade och sjöng för 9:orna som kom till skolan och skulle kolla på den. Hoppas att det blir många som börjar musikal till hösten!


tvåerna!


gott ^^

bakning på barks! jag och bea är BÄST på att baka kramforskaka ;D <3 ( patricia hade tagit min kamera och sprang runt och tog kort. tyvärr får ni inte se dom nu )